Supă de porc fiert cu bere cu aragaz lent și fasole neagră

Supă de porc fiert cu bere cu aragaz lent și fasole neagră
Slow-aragaz bere-fiert carne de porc și supă de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.68 pe portie. O porție conține 335 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de fund de porc, fasole, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă de porc fiert cu bere și fasole neagră, Supă De Fasole Neagră Cu Aragaz Lent, și Supă De Fasole Neagră Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 300 F. urmați rețeta de mai sus folosind un cuptor olandez sau o caserolă mare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Coaceți, acoperit, până când carnea de porc se desprinde ușor, 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Revista