Supă De Piersici Caramelizată
Supa de piersici caramelizate ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 15 și costă 30 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 44 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, scorțișoară măcinată, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tatin Piersic Caramelizat, Tatin Piersic Caramelizat, și Clatite caramelizate cu piersici si ovaz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aruncați împreună primele 3 ingrediente.
Așezați piersicile, tăiați părțile în jos, pe o tigaie cu jeleu căptușită cu hârtie pergament.
Coaceți 25 de minute sau până când sucurile încep să se caramelizeze, întorcându-se după 15 minute.
Transferați piersicile și sucurile într-un robot de bucătărie; se răcește complet (aproximativ 30 de minute).
Adăugați suc de portocale, scorțișoară și sare; procesați până se omogenizează. Se amestecă sucul de lămâie. Acoperiți și răciți 4 ore.
Combinați crme frache și pasta de fasole de vanilie. Supa polonic în boluri; dollop cu amestec crme frache.