Supă de pește cu cartofi și fenicul

Supa de pește cu cartofi și fenicul necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.85 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 498 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți midii în scoici, creveți, aur yukon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până scoici ai putea urma acest curs principal cu Tacos de desert cu coji subțiri de biscuiți, Ganache de ciocolată, umplutură de fructe proaspete și CocoWhip de tei ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Pește cu fenicul, și Pește întreg prăjit cu fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri, combinați bulion, vin, smântână, semințe de fenicul și cimbru.
Se curăță cartofii și se taie subțire în tigaie. Acoperiți tigaia și întoarceți căldura la mare.
Tăiați vârfurile de fenicul și salvați verdele cu pene. Tăiați capetele rădăcinii, zonele învinețite și fibrele grosiere de pe părțile laterale ale feniculului. Clătiți și tăiați subțire fenicul și adăugați la supă. Când amestecul fierbe, reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt foarte fragezi când sunt străpunși, aproximativ 20 de minute.
Între timp, clătiți verdeața de fenicul cu pene și tocați.
Frecați midii și scoateți barba.
Coajă, devein și clătiți creveții.
Tăiați bibanul de mare în bucăți de 1 inch.
Când cartofii sunt fragede, adăugați midii. Acoperiți și fierbeți 3 minute.
Adăugați creveți și biban de mare și fierbeți până când midiile se deschid, încă 3 până la 5 minute. Se toarnă în boluri și se presară cu verdeață de fenicul rezervată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.