Supă De Pepene Rece

Supă De Pepene Rece
Supa de pepene rece ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 56 cenți pe porție. O porție conține 80 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână crenguțe de mentă, piper cayenne, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Pepene Rece, Supă De Pepene Rece, și Supă De Pepene Rece pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sucul de portocale, iaurtul și melonul într-un blender; acoperiți și procesați până se face piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Pepene GalbenPepene Galben
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați mierea, sarea, nucșoara și cayenne; acoperiți și procesați până se omogenizează. Se da la frigider cel putin 1 ora inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
NucșoarăNucșoară
MiereMiere
SareSare
3
Se ornează cu crenguțe de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista