Supa de Patch-uri de varză ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 149 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Patch-Uri De Varză, Supă De Patch-Uri De Varză De Curcan, și Varză Patch Coleslaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Soteți bucățile de slănină și ceapa în ulei timp de aproximativ 5 minute, sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă făina pentru a se acoperi bine, apoi se toarnă rapid bulionul de pui. Se amestecă constant timp de 3 minute sau până se îngroașă oarecum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Bacon Biți
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Ulei De Gătit
3
Apoi, adăugați varza, morcovii, sarea, piperul negru măcinat și frunza de dafin. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 20 de minute. Se amestecă mazărea și smântâna cu 1 minut înainte de servire. Se lasă să se încălzească și se îndepărtează frunza de dafin.