Rețeta de orz și supă de fasole cu Franci ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 40 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 40 de calorii. Pentru 11 cenți pe porție, primești o supă care servește 40. Un amestec de oscar mayer Selectează necurățată angus bun-lungime de carne de vită franks, qt. apa, sosul lea & perrins worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Supă de fasole cu orz, Supă de fasole și orz, și Supă de fasole și orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ingredientele în cuptorul olandez sau în tigaia mare adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
2
Aduceți la fierbere pe căldură medie 10 min., amestecând ocazional. Acoperă.
3
Se fierbe la foc mediu-mic 15 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)