Supă De Orez Sălbatic I

Supă De Orez Sălbatic I
Supă de orez sălbatic s-ar putea să fiu doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Supă De Orez Sălbatic, Supă De Orez Sălbatic, și Supă De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Clătiți orezul; scurgere. Într-o cratiță medie, combinați orezul, uleiul și apa; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, într-o oală mare, gătiți ceapa, țelina și morcovii în unt până când legumele sunt aproape fragede. Se amestecă făina, se gătește și se amestecă timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
UntUnt
țelinățelină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați bulion și orez nedrenat, aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
4
Se amestecă smântâna, rozmarinul și sarea. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, aproximativ 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
CremăCremă
OrezOrez
SareSare
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista