Supă De Orez Sălbatic De Pui

Supă De Orez Sălbatic De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați supa de orez sălbatic de pui. Această rețetă servește 5 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 248 calorii. Este perfect pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă de la Taste Of Home necesită morcov, apă, cremă condensată de supă de pui și amestec de orez. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de pui și orez sălbatic, Supă De Orez Sălbatic De Pui, și Supă de pui și orez sălbatic.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați apa, orezul cu conținutul pachetului de condimente și amestecul de supă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Se amestecă țelina, morcovul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Amestec De Supă Cu TăițeiAmestec De Supă Cu Tăiței
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Se amestecă supa de pui și puiul. Gatiti 8 minute mai mult sau pana cand orezul si legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Graham Beck Bliss Nectar. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Graham Beck Demi-Sec este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu note de butterscotch, miere și pralină, acest delicios bule vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista