Supa de nunta italiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 478 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 215 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pecorino romano, paste precum tubetini, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Supă De Nuntă Italiană, Supă De Nuntă Italiană, și Supă De Nuntă Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pentru chiftele, așezați puiul măcinat, cârnații, firimiturile de pâine, usturoiul, pătrunjelul, Pecorino, parmezanul, laptele, oul, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un bol și combinați ușor cu o furculiță. Cu o linguriță, aruncați chiftele de 1 până la 1 1/4 inci pe o tigaie căptușită cu hârtie pergament. (Ar trebui să aveți aproximativ 40 de chiftele. Nu trebuie să fie perfect rotunde.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 Crenguțe
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Pecorino
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți timp de 30 de minute, până când sunt fierte și ușor rumenite. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, pentru supă, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic într-o oală mare de supă cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Se adaugă ceapa, morcovii și țelina și se sotează până se înmoaie, 5 până la 6 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați bulionul de pui și vinul și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați pastele în bulionul care fierbe și gătiți timp de 6 până la 8 minute, până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Adăugați mărarul proaspăt și apoi chiftelele în supă și fierbeți timp de 1 minut. Gust pentru sare și piper. Amestecați spanacul proaspăt și gătiți timp de 1 minut, până când spanacul este doar ofilit. Se toarnă în boluri de supă și se presară fiecare porție cu parmezan ras suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Mărar Proaspăt
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.