Supă de morcovi și linte curry
Ciorba de morcovi și linte curry ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 91 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână iaurt bio gras, căței de usturoi, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 96%. Încercați Supă De Linte Roșie Cu Morcov Curry Instant, Salată de conopidă și linte cu tăiței de morcovi și sos de miere-chimen, și Supă De Linte Cu Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Introduceți condimentele în tigaie și încălziți scurt pentru a le prăji.
Se toarnă 800 ml apă și se îngrămădesc morcovii, prazul și usturoiul. Se sfărâmă în cubul de stoc, apoi se acoperă și se gătește la foc mare timp de 10 minute.
Sfat în linte cu lichidul lor și cea mai mare parte a coriandrului tocat, apoi acoperiți și gătiți încă 5 minute. Blitz supa cu un blender de mână la o parte-purificați-o.
Serviți acoperit cu coriandrul rămas și iaurtul, dacă doriți. Se va păstra la frigider timp de 3 zile.