Supă de morcovi (Sopa de Zanahoria)
Rețeta supa de morcovi (Sopa de Zanahoria) ar putea satisface pofta ta sud-americană în aproximativ 45 minute. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 80 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Toamna. 75 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, cartof, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Supă de morcovi și chiftele (Sopa de Zanahoria y Albondigas), Ensalada de Zanahoria y Remolacha (salată de morcovi și sfeclă), și Supă de usturoi (Sopa de Ajo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și morcovii și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Adăugați usturoiul și chimenul și gătiți amestecând aproximativ 1 minut.
Adăugați apa,bulionul de pui sau legume, cartofii, sarea și piperul după gust.Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu scăzut și gătiți până când legumele sunt fragede aproximativ 30 de minute.
Adăugați cilantro și transferați supa într-un blender și pur și simplu până când lucrați neted în loturi, dacă este necesar.Întoarceți supa în oală și gătiți la foc mediu mic, amestecând o dată și condimentați după gust.Puneți supa în boluri și garnisiți cu coriandru.