Supă de morcovi, mere și ghimbir
Supa de morcovi, mere și ghimbir este o fără gluten, primar și întreg 30 supă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. Un amestec de bulion de legume, sare kosher, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Supă De Ghimbir Cu Mere De Morcovi, Supă De Morcovi, Mere Și Ghimbir, și Suc de mere, morcovi și ghimbir.
Instrucțiuni
Saut șalotă în ulei fierbinte într-un cuptor olandez mare la foc mediu 2 până la 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă morcovii și mărul; gătiți, amestecând des, 2 până la 4 minute sau până când mărul este fraged.
Adăugați ghimbir și gătiți, amestecând constant, 1 minut. Se amestecă bulionul și coaja; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, 30 de minute sau până când morcovii sunt fragede. Se amestecă sare, suc de lămâie și piper.
Se ia de pe foc. Procesați amestecul cu un blender portabil până la omogenizare.