Supă de morcovi cu iaurt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de morcovi cu iaurt. O porție conține 41 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână morcovi, ulei de susan, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de morcovi prăjiți cu condimente răcite cu iaurt, Supă marocană de morcovi cu iaurt cu miere de lămâie, și Sos De Morcovi Și Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați șalotă în tigaie; gatiti 2 minute sau pana aproape frageda, amestecand ocazional.
Adăugați morcovi; gatiti 4 minute.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 22 de minute sau până se înmoaie.
Adăugați ghimbir; gatiti 8 minute sau pana cand morcovii sunt foarte fragezi. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute la temperatura camerei.
Se toarnă jumătate din amestecul de morcovi într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de morcov rămas. Puneți supa în piure în tigaie; se încălzește la foc mediu 2 minute sau până se încălzește.
Puneți supa în boluri mici și acoperiți cu iaurt simplu și crenguțe proaspete de mentă.