Supă de morcovi condimentată cu cremă de coriandru
Supa de morcovi condimentată cu cremă de coriandru necesită în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această supă are 164 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă $1.08 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, ceapă, creme fraiche și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă de morcovi condimentată cu cremă de coriandru, Supă picantă de fasole neagră cu cremă de coriandru, și Supă De Morcovi Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și sotati ceapa, usturoiul, 1 lingură de ghimbir ras, cardamom și scorțișoară. Se amestecă pentru a combina și se sotează timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați morcovii și cartofii dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Grăsime De Porc înapoi
3
Se sotează încă 2 minute.
4
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi toate legumele. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți până când morcovii și cartofii dulci sunt moi, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Scoateți supa de pe foc și folosind un blender de imersie de mână sau folosind un robot de bucătărie, curățați cu grijă supa până se omogenizează, apoi strecurați-o printr-o sită într-o oală proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoi
6
Așezați oala la foc mediu-mic și amestecați sucul de portocale, oțetul de mere și ghimbirul ras rămas. Se fierbe amestecul timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Pudră De Gelatină De Merișoare
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Într-un castron mic, amestecați creme fraiche și coriandru împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Pentru a servi: puneți supa în boluri și acoperiți fiecare bol cu o lingură din amestecul creme fraiche-cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat