Supă De Morcovi
Supa de morcovi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 82 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați smântână, piper, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de morcov catifelată cu Pesto de top de morcov, Supă de morcovi cu Pesto de usturoi de top, și Supă de morcovi cu Pesto de top de morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți morcovii și 1 lingură de apă în plăcuța de plăcintă cu microunde. Acoperiți cu folie de plastic; aerisire 1 colț. Cuptor cu microunde la putere mare timp de 10 minute.
Transferați morcovii în blender.
Adăugați bulion de pui, sare, ghimbir și piper. Se amestecă până se omogenizează.
Serviți cald cu o bucată de smântână cu conținut redus de grăsimi pe fiecare porție.