Supa Minestrone cu paste, fasole și legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 587 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,02 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți tulpină de țelină, salvie, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Squares Desert Squares ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 96 ar spune că a lovit locul. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 99%. Încercați Supă de Minestrone cu paste Quinoa, Supă de Minestrone cu dovlecei de Butternut, Kale și fasole albă {cum mâncăm la buget}, și Supă de porc, fasole și legume cu boia dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un aragaz lent, combinați bulion, roșii, fasole, morcovi, țelină, ceapă, cimbru, salvie, frunze de dafin și 1/2 linguriță fiecare sare și piper negru. Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 6 până la 8 ore sau la mare timp de 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Treizeci de minute înainte ca supa să se gătească, adăugați ditalini, dovlecei și spanac. Acoperiți și gătiți încă 30 de minute.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.