Supa de mere de dovleac durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 7 porții cu 434 calorii, 39G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați dovleceii de iarnă, condimentele de pasăre, țelina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și primar dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 45%. Supă De Mere De Dovlecei, Supă De Suc De Mere, și Supă De Suc De Mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, călește țelina, mărul și ceapa în ulei și unt până se înmoaie. Se amestecă usturoiul, condimentul de pasăre, sarea și piperul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cup. Ceapă Tocată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Într-un blender, combinați 1 cană de bulion și amestecul de legume; acoperiți și procesați până se omogenizează. Reveniți la tigaie; adăugați dovleceii și bulionul rămas.