Supă de mazăre înainte cu șalotă, lămâie și parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de mazăre cu șalotă, lămâie și parmezan. Această rețetă face 2 porții cu 229 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 96 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână șalotă, mazăre, lămâie de coajă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Make-Ahead ciuperci marinate cu Kale, morcovi ras și parmezan, Make-Ahead Lemon Bombe, și Make-Ahead Harissa cuscus cu pere, Kale și lămâie.
Instrucțiuni
Așezați coaja de lămâie într-o tigaie superficială și acoperiți cu apă rece. Aduceți la foc mic, apoi turnați apă. Repetați încă o dată, apoi lăsați coaja de lămâie deoparte.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mic.
Adăugați ceapă, șalotă și un vârf de sare și gătiți până se înmoaie și translucid, 5 până la 6 minute.
Adăugați mazărea în cratiță și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați coaja de lămâie și stocul și aduceți la fierbere. Scoateți imediat de pe foc și amestecați menta.
Lăsați să se răcească ușor, 5 până la 10 minute, apoi amestecați în blender sau robot de bucătărie până se omogenizează.
Adăugați parmezan și amestecați din nou. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește imediat sau se răcește pentru utilizare ulterioară. Reîncălziți în cuptorul cu microunde până se încălzește.