Supă de mazăre împărțită cu crutoane de Pumpernickel

Supă de mazăre împărțită cu crutoane de Pumpernickel
Supa de mazăre împărțită cu crutoane Pumpernickel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 607 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți apă, cuburi pâine pumpernickel, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 89%. Rețete similare includ Supă de brânză canadiană cu crutoane Pumpernickel, Supă Bloody Mary cu crutoane de brânză la grătar Pumpernickel, și Supă de mazăre împărțită cu crutoane de slănină și parmezan.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cârligele de șuncă în 16 căni de apă într-o oală adâncă de 6 litri, neacoperită, până când carnea este fragedă, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Transferați cârligele de șuncă pe o tăietură și măsurați bulionul: dacă măsoară mai mult de 12 căni, continuați să fierbeți până la reducere; dacă este mai puțin, adăugați suficientă apă pentru a totaliza 12 căni. Când jaretele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, aruncați pielea și tăiați carnea în bucăți de 1/4 inch (oase de rezervă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
BulionBulion
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Tăiați 2 morcovi și gătiți împreună cu ceapa și țelina în 2 linguri de ulei într - o oală grea de 6 până la 8 litri la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați mazăre despicată, sare de masă, piper, bulion de șuncă și oase rezervate și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când mazărea se destramă și supa este ușor îngroșată, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
Sare De MasăSare De Masă
Ham HockHam Hock
PiperPiper
BulionBulion
MazăreMazăre
SupăSupă
5
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
În timp ce supa fierbe, aruncați pâinea cu restul de 3 linguri de ulei și sare kosher într-un castron mare, apoi întindeți în 1 strat într-o tigaie mare de mică adâncime și coaceți până când sunt crocante, aproximativ 10 minute. Crutoane reci în tigaie pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
CrutoaneCrutoane
SupăSupă
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
BolBol
7
Înjumătățiți restul de 2 morcovi pe lungime, apoi tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
8
Scoateți oasele din supă cu o lingură cu fante și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
9
Adăugați morcovi și bucăți de șuncă în supă și fierbeți, neacoperite, până când morcovii sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
SupăSupă
șuncășuncă
10
Adăugați mazărea congelată și fierbeți, neacoperit, amestecând, până când se încălzește, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
SareSare
11
Serviți supa cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
SupăSupă
1
* Crutoanele pot fi făcute cu 3 zile înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. * Supa este cea mai bună atunci când este făcută, fără mazăre congelată, cu 1 zi înainte (pentru a oferi aromelor timp să se dezvolte). Se răcește complet, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți și, dacă este necesar, subțiați cu apă. Se amestecă mazărea congelată în timp ce se reîncălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
ApăApă
MazăreMazăre
SupăSupă
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista