Supa de mazăre împărțită cu aragaz lent este o fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 189 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 43 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți morcovi, mazăre, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Mazăre Împărțită Cu Aragaz Lent, Aragaz lent supă de mazăre împărțită cu șuncă, și Aragaz lent supă de mazăre împărțită cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Legați tulpinile de pătrunjel și cimbru împreună cu șirul de bucătărie și puneți-le într-un aragaz lent de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Adăugați mazărea despicată, prazul, țelina, morcovii, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper; se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați piciorul de curcan și 7 căni de apă. Acoperiți și gătiți la foc mic până când mazărea despicată și carnea sunt fragede, 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțită
Picior De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Aruncați pachetul de plante medicinale. Aruncați pielea și oasele de pe piciorul de curcan și tăiați carnea. Se amestecă energic supa pentru a rupe mazărea și a face supa mai fină. Subțire cu apă, dacă se dorește. Se amestecă pătrunjelul tocat și aproximativ trei sferturi din carnea de curcan; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
Picior De Curcan
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch