Supă De Mazăre Împărțită

Supa de mazăre împărțită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 228 calorii, 15g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1187 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, OS de șuncă, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până cartofi ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Cartofi Dulci ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă pentru primăvară: supă de mazăre simplă, ușor de împărțit, Amestec De Supă De Mazăre Împărțită, și Șuncă și supă de mazăre împărțită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, acoperiți mazărea cu 2 litri de apă rece și înmuiați peste noapte. Dacă aveți nevoie de o metodă mai rapidă, fierbeți mazărea ușor timp de 2 minute, apoi înmuiați-o timp de l oră.
Odată ce mazărea este înmuiată, adăugați OS de șuncă, ceapă, sare, piper și maghiran. Acoperiți, aduceți la fierbere și apoi fierbeți timp de 1 1/2 ore, amestecând ocazional.
Îndepărtați osul; tăiați carnea, zarurile și întoarceți carnea în supă.
Adăugați țelină, morcovi și cartofi. Gătiti încet, neacoperit timp de 30 până la 40 de minute sau până când legumele sunt fragede.