Supă De Mazăre Împărțită

Supa de mazăre divizată este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 228 calorii. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 2255 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână cartofi, țelină, OS de șuncă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 100%. Rețete similare includ Supă pentru primăvară: supă de mazăre simplă, ușoară, Supă De Mazăre Și Șuncă Despicată, și Amestec De Supă De Mazăre Împărțită.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, acoperiți mazărea cu 2 litri de apă rece și înmuiați peste noapte. Dacă aveți nevoie de o metodă mai rapidă, fierbeți mazărea ușor timp de 2 minute, apoi înmuiați timp de l oră.
Odată ce mazărea este înmuiată, adăugați OS de șuncă, ceapă, sare, piper și maghiran. Acoperiți, aduceți la fierbere și apoi fierbeți timp de 1 1/2 ore, amestecând ocazional.
Scoateți osul; tăiați carnea, zarurile și readuceți carnea în supă.
Adăugați țelină, morcovi și cartofi. Gatiti incet, neacoperit timp de 30 pana la 40 de minute sau pana cand legumele sunt fragede.