Vegan supa de mazare Split, s-ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 233 calorii, 13g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 10. 586 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Dacă aveți orz, piper măcinat, mazăre și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă De Mazăre Divizată Vegană, Supă De Mazăre Galbenă -- Vegetariană / Vegană, și Big Vegan Banana Split pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare la foc mediu, sotează uleiul, ceapa, frunza de dafin și usturoiul timp de 5 minute sau până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați mazărea, orzul, sarea și apa. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Apă
Mazăre
Sare
3
Adăugați morcovii, țelina, cartofii, pătrunjelul, busuiocul, cimbrul și piperul negru măcinat. Se fierbe încă o oră sau până când mazărea și legumele sunt fragede.