Supă de mazăre despicată galbenă canadiană cu șuncă

Supa de mazăre galbenă Canadiană cu șuncă este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 12 porții. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 153 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Un amestec de sare kosher, țelină, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă de mazăre galbenă cu aragaz lent, cu slănină Canadiană, Supă De Mazăre Despicată Franco-Canadiană, și Supă De Mazăre Și Linte Despicată Cu Slănină Canadiană (Crock Pot).
Instrucțiuni
Puneți mazărea despicată, osul de șuncă, morcovii, ceapa, țelina, cimbru, frunza de dafin, sarea și piperul într-o oală mare; se toarnă în apă. Aduceți amestecul la fierbere și îndepărtați orice spumă cu o lingură. Reduceți căldura; așezați un capac pe oală ușor întredeschis pentru a permite o anumită evaporare. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când mazărea este fragedă și supa este groasă, aproximativ 3 ore.
Scoateți osul de șuncă din supă; îndepărtați carnea din osul de șuncă, tocați carnea și readuceți-o în oală.