Supă de mazăre despicată galbenă canadiană cu șuncă

Supă de mazăre despicată galbenă canadiană cu șuncă
Supa de mazăre galbenă Canadiană cu șuncă este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 12 porții. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 153 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Un amestec de sare kosher, țelină, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă de mazăre galbenă cu aragaz lent, cu slănină Canadiană, Supă De Mazăre Despicată Franco-Canadiană, și Supă De Mazăre Și Linte Despicată Cu Slănină Canadiană (Crock Pot).

Instrucțiuni

1
Puneți mazărea despicată, osul de șuncă, morcovii, ceapa, țelina, cimbru, frunza de dafin, sarea și piperul într-o oală mare; se toarnă în apă. Aduceți amestecul la fierbere și îndepărtați orice spumă cu o lingură. Reduceți căldura; așezați un capac pe oală ușor întredeschis pentru a permite o anumită evaporare. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când mazărea este fragedă și supa este groasă, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
OS De șuncăOS De șuncă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți osul de șuncă din supă; îndepărtați carnea din osul de șuncă, tocați carnea și readuceți-o în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista