Lent Aragaz lent și supa de șuncă este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 11 ore și 20 de minute. 2756 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ceapă, piper, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este spectaculos. Încercați Supă De Linte Cu Aragaz Lent, Supă De Linte Marocană Cu Aragaz Lent, și Supă De Linte Libaneză Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un aragaz lent de 3 1/2 litru sau mai mare combinați lintea, țelina, morcovii, ceapa, usturoiul și șunca. Condimentează cu busuioc, cimbru, oregano, frunza de dafin și piper. Se amestecă bulionul de pui, apa și sosul de roșii. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 11 ore. Aruncați frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
Linte
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm