Supă de linte și castane

Supa de linte și castane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.49 pe portie. O porție conține 429 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de pătrunjel, ulei de măsline, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma castanele, puteți urma acest fel principal cu Tort de ciocolată neagră-Caramel cu castane cu praf auriu ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 126 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Tocană Italiană De Linte Și Castane, Ruladă de linte aurie cu umplutură de castane, și Supă De Castane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă uleiul într-un cuptor olandez mare setat la foc mediu. Când este cald, adăugați ceapa tocată, prazul, morcovul și țelina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele se inmoaie, dar nu se rumenesc.
Adăugați lintea, amestecați bine, apoi turnați în stoc. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic. Gatiti pana cand lintea este foarte moale, aproximativ 40 de minute.
Adăugați castanele și fierbeți încă 20 de minute.
Curățați cu grijă supa într-un blender. (Probabil că va trebui să faceți acest lucru în loturi.) Când ați terminat, întoarceți supa în oală pentru a o încălzi din nou. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește cu o stropire de pătrunjel și un strop de smântână grea.