Supă De Linte Roșie, Chili Și Năut

Supă De Linte Roșie, Chili Și Năut
Supa de linte roșie, Chili și năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 246 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, conserve de roșii, fulgi de ardei iute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, Supă de linte și năut, și Supă de linte roșie, năut și ardei iute.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bodegas Naveran brut Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
50% Xarel-lo, 30% Macabeo și 20% Parellada îmbătrânită timp de 18 luni pe drojdie fac din această cava o valoare incredibilă. Bulele Delicate cu o textură mătăsoasă și o mineralitate cretoasă fac din această băutură cava ca șampania NV.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista