Supă De Linte De Toamnă
Supa de linte de toamnă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 172 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți condimente, ceapă, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă De Legume De Toamnă, Supă Rustică De Toamnă, și Supă De Toamnă De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare sau cuptor olandez la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți până când ceapa se înmoaie, devine translucidă și începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Se toarnă vinul alb și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 10 minute.
Se amestecă lintea, bulionul de pui, condimentul Italian, pătrunjelul, praful de usturoi și ceapa uscată. Se aduce la foc mic la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când lintea este foarte fragedă, aproximativ 1 1/2 ore. Condimentează după gust cu sare și piper negru înainte de servire.