Supă De Linte Cu Aragaz Lent
Supa de linte cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Betty Crocker are 8 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, țelină, bulion de pui din cutii de carton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Supă De Linte Și Cârnați Cu Aragaz Lent, Supă De Linte Cu Aragaz Lent, și Supă De Linte Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția spanacului, în aragazul lent de 5 până la 6 litri.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 9 ore sau până când lintea este fragedă.
Scoateți șunca din aragaz; așezați pe scândură. Trageți carnea din oase, folosind 2 furculițe; aruncați oasele și pielea. Se amestecă șunca și spanacul în supă. Se amestecă bine înainte de servire.