Supa de linte cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Betty Crocker are 8 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, țelină, bulion de pui din cutii de carton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Supă De Linte Și Cârnați Cu Aragaz Lent, Supă De Linte Cu Aragaz Lent, și Supă De Linte Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția spanacului, în aragazul lent de 5 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 9 ore sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
3
Scoateți șunca din aragaz; așezați pe scândură. Trageți carnea din oase, folosind 2 furculițe; aruncați oasele și pielea. Se amestecă șunca și spanacul în supă. Se amestecă bine înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch