Supă De Legume Pâine De Carne

Supă De Legume Pâine De Carne
Această rețetă face 6 porții cu 80 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, supă de legume vegetariene condensate, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine De Legume "Carne", Pâine De Carne De Legume, și Pâine De Legume [Carne] (Luni Fără Carne) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, înmuiați pâinea în supă timp de 5 minute. Se amestecă ceapa, oul, sarea și piperul. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Forma într-un 8-in. x 4-in. oval.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Linia 11-in. x 7-în. coaceți vasul cu folie și ungeți folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Puneți pâinea de carne în tigaie; deasupra cu sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute pentru 50-60 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de minute și carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista