Supă De Legume Pâine De Carne
Această rețetă face 6 porții cu 80 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, supă de legume vegetariene condensate, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine De Legume "Carne", Pâine De Carne De Legume, și Pâine De Legume [Carne] (Luni Fără Carne) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, înmuiați pâinea în supă timp de 5 minute. Se amestecă ceapa, oul, sarea și piperul. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Forma într-un 8-in. x 4-in. oval.
Linia 11-in. x 7-în. coaceți vasul cu folie și ungeți folia.
Puneți pâinea de carne în tigaie; deasupra cu sos de roșii.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute pentru 50-60 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de minute și carnea nu mai este roz.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.