Supă De Legume Italiene

Supă De Legume Italiene
Nevoie de un supă fără lapte? Supa de legume italiană ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 187 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime. 130 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de busuioc, țelină, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 97%. Încercați Supă de legume italiene, Supă De Legume Italiene, și Supă De Legume Italiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, aduceți la fiert bulion, roșii, morcovi, fasole verde congelată, țelină, ceapă, usturoi, pătrunjel, busuioc, frunze de dafin și cub de bulion de legume. Reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bulion De LegumeCub De Bulion De Legume
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se amestecă macaroane, fasole și dovlecei. Aduceți supa înapoi la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
3
Scoateți frunza de dafin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista