Supă De Legume Genoveze

Supă De Legume Genoveze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de legume genoveze. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 384 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,83 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați fasole, roșii conservate, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Condijun Genovez, Minestrone Genoveze, și Burete Genovez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează fasolea lima, aruncând resturile. Clătiți fasolea, puneți - o într-o tigaie de 3 până la 4 litri și adăugați 1 1/2 litri de apă. Se aduce la fierbere la foc mare; se ia de pe foc și se lasă să stea cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scurgeți fasolea, adăugați 1 1/2 litri de apă și aduceți la fierbere la foc mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă pentru a mușca, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Scurgeți fasolea; rezerva lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Între timp, tăiați și aruncați capătul tulpinii și vârful verde dur din Praz; desprindeți și aruncați stratul exterior dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Tăiați prazul în jumătate pe lungime și țineți-l sub apă curentă rece, răsturnând straturile pentru a clăti bine. Tăiați subțire transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
6
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri la foc mediu, amestecați frecvent pancetta în 2 linguri de ulei de măsline doar până la șchiopătare, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați prazul, ceapa, țelina și pătrunjelul; se amestecă adesea la foc mediu-mare până când legumele încep să se rumenească, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
8
Pentru tigaie, adăugați 2 1/2 căni de lichid rezervat pentru gătit fasole (economisiți restul pentru alte utilizări sau aruncați), fasole scursă, bulion, roșii cu suc, cartofi și morcovi. Se aduce la fierbere la foc mare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați varză, bietă Elvețiană, fasole verde și dovlecei; acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când toate legumele sunt foarte fragede de mușcat, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
10
Supă de oală în mod egal în boluri; lingură 1 lingură ulei de măsline și aproximativ 1/2 lingură pesto alla genovese în fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Brânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, OpționalBrânză Cheddar Rasă și Ceapă Verde Feliată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
PolonicPolonic
11
Se servește cu pesto rămas și sare și piper pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista