Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de legume genoveze. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 384 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,83 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați fasole, roșii conservate, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Condijun Genovez, Minestrone Genoveze, și Burete Genovez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sortează fasolea lima, aruncând resturile. Clătiți fasolea, puneți - o într-o tigaie de 3 până la 4 litri și adăugați 1 1/2 litri de apă. Se aduce la fierbere la foc mare; se ia de pe foc și se lasă să stea cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți fasolea, adăugați 1 1/2 litri de apă și aduceți la fierbere la foc mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă pentru a mușca, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scurgeți fasolea; rezerva lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
4
Între timp, tăiați și aruncați capătul tulpinii și vârful verde dur din Praz; desprindeți și aruncați stratul exterior dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Tăiați prazul în jumătate pe lungime și țineți-l sub apă curentă rece, răsturnând straturile pentru a clăti bine. Tăiați subțire transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
6
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri la foc mediu, amestecați frecvent pancetta în 2 linguri de ulei de măsline doar până la șchiopătare, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați prazul, ceapa, țelina și pătrunjelul; se amestecă adesea la foc mediu-mare până când legumele încep să se rumenească, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
8
Pentru tigaie, adăugați 2 1/2 căni de lichid rezervat pentru gătit fasole (economisiți restul pentru alte utilizări sau aruncați), fasole scursă, bulion, roșii cu suc, cartofi și morcovi. Se aduce la fierbere la foc mare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați varză, bietă Elvețiană, fasole verde și dovlecei; acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când toate legumele sunt foarte fragede de mușcat, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Chard Elvețian
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(rezervati 1 Lingura)
10
Supă de oală în mod egal în boluri; lingură 1 lingură ulei de măsline și aproximativ 1/2 lingură pesto alla genovese în fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
11
Se servește cu pesto rămas și sare și piper pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată