Supa de legume de pui este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 160 de calorii, 16g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,39 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, țelină, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Legume De Pui, Supă De Legume De Pui, și Supă De Legume De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați toate ingredientele. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm