Supa de legume cu mazăre este un aperitiv care servește 20. Pentru 47 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 271 de calorii , 16 g de proteine și 2 g de grăsimi . 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați cartofi, mazăre, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Cu un scor de 85% , acest fel de mâncare este grozav. Încercați Supa de mazăre despicată cu șuncă coaptă cu miere, varză și ardei roșu prăjit , supă de mazăre despicată și supă de mazăre și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, combinați mazărea, apa, ienibaharul, sarea și piperul; aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Se amestecă cartofii, morcovii, ceapa, șunca și varza; se intoarce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând din când în când. Aruncați ienibaharul.