Supa de iarnă de aur durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 311 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele necesită arpagic, piper, brânză gruyincrucrore și praz. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o supă accesibilă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Supă De Iarnă De Aur, Golden Winter Squash, și Supă De Aur.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați squash, cartofi, sare și piper la tigaie; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Cartofi
Suc De Fructe
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați praz; saut 1 minut. Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când cartoful este fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Bulion
Praz
5
Puneți jumătate din amestecul de cartofi într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de cartofi rămas. Se amestecă jumătate și jumătate. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt; presărați uniform cu brânză. Fierbeți feliile de pâine 2 minute sau până devin aurii. Puneți 1 cană de supă în fiecare din cele 8 boluri; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1 linguriță de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Arpagic
Pâine
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
Polonic
10
Serviți 2 felii de pâine cu fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
11
Garnisiți cu piper negru proaspăt măcinat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
12
Notă de vin: aceasta este o supă de legume care se poate descurca cu ușurință cu un vin roșu mai deschis. Rămâneți cu tema franceză și căutați chilipiruri din Burgundia, cum ar fi Louis Jadot Pinot Noir 2005 (20 USD). Acest vin are fructe destul de roșii, un echilibru excelent și taninuri blânde care îl fac ideal pentru mâncăruri cu conținut scăzut de grăsimi. Aromele pământești și piele de bază scot în evidență nuanțele rustice ale cartofilor și dovleceilor. Jeffery Lindenmuth