Supă De Iarnă De Aur
Supa de iarnă de aur durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 311 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele necesită arpagic, piper, brânză gruyincrucrore și praz. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o supă accesibilă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Supă De Iarnă De Aur, Golden Winter Squash, și Supă De Aur.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați squash, cartofi, sare și piper la tigaie; saut 3 minute.
Adăugați praz; saut 1 minut. Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când cartoful este fraged, amestecând ocazional.
Puneți jumătate din amestecul de cartofi într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de cartofi rămas. Se amestecă jumătate și jumătate. Acoperiți și păstrați cald.
Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt; presărați uniform cu brânză. Fierbeți feliile de pâine 2 minute sau până devin aurii. Puneți 1 cană de supă în fiecare din cele 8 boluri; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1 linguriță de arpagic.
Serviți 2 felii de pâine cu fiecare porție.
Garnisiți cu piper negru proaspăt măcinat, dacă doriți.
Notă de vin: aceasta este o supă de legume care se poate descurca cu ușurință cu un vin roșu mai deschis. Rămâneți cu tema franceză și căutați chilipiruri din Burgundia, cum ar fi Louis Jadot Pinot Noir 2005 (20 USD). Acest vin are fructe destul de roșii, un echilibru excelent și taninuri blânde care îl fac ideal pentru mâncăruri cu conținut scăzut de grăsimi. Aromele pământești și piele de bază scot în evidență nuanțele rustice ale cartofilor și dovleceilor. Jeffery Lindenmuth