Supă De Ghimbir-Păstârnac Cu Chipsuri De Slănină-Parmezan
Supa de ghimbir-păstârnac cu chipsuri de slănină-parmezan este un fără gluten și primar supă. Această rețetă servește 4. O porție conține 316 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, țelină, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Supă de conopidă-păstârnac cu chipsuri de sfeclă, Salată Caesar De Roșii Cu Chipsuri De Bacon-Parmezan, și Supă De Păstârnac Și Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut primele 2 ingrediente în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu 5 până la 6 minute sau până se înmoaie. Se amestecă în ghimbir și sirop de arțar, și saut 1 minut. Se amestecă bulionul și păstârnacul; acoperiți și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 18 până la 20 de minute sau până când păstârnacul este fraged.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 10 minute.
Procesați amestecul de păstârnac cu un blender de mână 1 minut sau până la omogenizare. Se amestecă jumătate și jumătate; gatiti la foc mic 2 pana la 4 minute sau pana se incalzeste bine. Condimentează cu sare după gust.
Se servește cu chipsuri de slănină-parmezan.