Supa de fructe de mare cu dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,65 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de iarnă, cartofi, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Vegan Cu Căpșuni Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Încercați Supă de fructe de mare cu dovlecei, Cea Mai Bună Supă De Fructe De Mare, și Supă De Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți baza de pudră. Într-o oală medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați prazul, șalota, usturoiul și ghimbirul și gătiți, amestecând ocazional, până când prazul se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Ghimbir
Praz
4
Adăugați dovleacul, morcovul și pudra de curry, condimentați cu sare și gătiți, amestecând, câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Morcov
Suc De Fructe
Sare
5
Ridicați focul la mediu-mare, adăugați lămâia, frunza de dafin, laptele de cocos și bulionul și aduceți la foc mic. Gatiti baza de chowder pana cand dovleceii si morcovii sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Iarbă De Lămâie
Frunze De Dafin
Morcov
Baza
Suc De Fructe
Bulion
6
Între timp, faceți midii. Într-o oală medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Midii
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați șalota și usturoiul și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la mare, adăugați vinul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Vin
8
Adăugați midii, acoperiți oala și aburiți-le până se deschid larg, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Folosind o lingură cu fante, transferați midiile într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
10
Scoateți midiile din scoici; aruncați cojile și orice midii care nu s-au deschis. Se strecoară bulionul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Coji De Paste
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Odată ce dovleacul este fraged, aruncați lămâia și frunza de dafin. Procesați baza de pudră într-un blender până când este foarte netedă și cremoasă, apoi treceți printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De Lămâie
Frunze De Dafin
Baza
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Aduceți baza de pudră la foc mic, apoi adăugați dovleceii tăiați cubulețe crude, cartofii și napii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Baza
Nap
Suc De Fructe
13
Adăugați ridichile, creveții și bibanul de mare și fierbeți timp de aproximativ 3 minute. Se amestecă midiile și ardeiul roșu. Consistența supei ar trebui să fie mai subțire decât pudra tradițională—adăugați un strop de lichid de midie rezervat, dacă este necesar. Condimentează cu o notă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei Roșu
Ridiche
Seabass
Supă
Midii
Creveți
14
Serviți praful în boluri, acoperite cu un strop de ulei de măsline extravirgin, ceapa roșie, arpagicul și ardeiul Alep.