Friptura cu aragaz lent și supa de paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 3,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 433 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână friptură rotundă de vită, parmezan, sos marinara și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Supă de gătit lent cu friptură și ciuperci, Friptură consistentă cu aragaz lent și supă de Tater, și Supă De Paste Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați carnea de vită, sosul marinara și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
3
Se amestecă ravioli. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti 20-30 de minute pana cand ravioli sunt fragede.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.