Supă de flori de porumb și ouă

Supă de flori de porumb și ouă
Nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Supa de flori de porumb și ou ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 761 calorii, 83g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 5,15 USD pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este plăcută de 31 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de apă, ulei de susan, sos de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de flori de creveți și ouă, Porumb Ou Picătură Supa (Supa De Porumb ), și Supă Dulce De Porumb Și Ouă.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună bulionul de pui, porumbul în stil cremă, uleiul de susan, sosul de stridii, boabele de porumb și piperul alb într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb CremăPorumb Cremă
Supă De PuiSupă De Pui
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Sos De StridiiSos De Stridii
Piper AlbPiper Alb
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se dizolvă amidonul de porumb în apă și se amestecă în supă clocotită. Se fierbe 30 de secunde până se îngroașă supa, apoi se ia de pe foc. Se amestecă rapid supa într-o direcție, apoi cu supa fierbinte care se învârte în tigaie, se toarnă încet oul bătut. Amestecați ușor ceapa verde și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
SupăSupă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista