Supă de fasole în stilul Toscanei: Ribollita

Supă de fasole în stilul Toscanei: Ribollita
Supă de fasole în stilul Toscanei: Ribollita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 420 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Dacă aveți fasole cannellini, tulpină de țelină, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este mare. Încercați Ribollita (supă de legume, fasole și pâine veche), Ribolitan în stilul Siena, și Trei Fasole Ribollita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați boabele de cannellini presoaked într-un vas mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați apă pentru a acoperi doar fasolea și aduceți apa la fierbere la foc mare. Coborâți focul și lăsați fasolea să fiarbă până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Într-o tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până la cald, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa, prazul, morcovul, țelina, usturoiul feliat și ierburile. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Adăugați varza alb-negru și gătiți până când varza s-a înmuiat și aromele s-au amestecat, aproximativ 10 minute. Sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Îndepărtați crengutele de rozmarin și cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Adăugați pasta de roșii și amestecați până când pasta de roșii este bine distribuită în amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Adăugați amestecul de legume în oală cu fasole și apă și lăsați să fiarbă până când aromele sunt bine amestecate, încă aproximativ 30 de minute. Când supa este aproape de a fi gata, prăjiți sau grătați pâinea până când ambele părți sunt rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Tăiați cățelul de usturoi rămas în jumătate și frecați pâinea prăjită cu capătul tăiat al usturoiului. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
11
Serviți supa fierbinte în 4 boluri încălzite cu bruschetta de usturoi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Garnisiți cu o stropire de Parmigiano, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista