Supa de fasole verde de roșii este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 54 calorii. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, fasole, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Salată de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine Herbate de la ' Kitchen Garden Cookbook, și Salată de fasole verde și roșii cu sos de roșii prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, se sotează ceapa și morcovii în unt timp de 5 minute. Se amestecă bulionul, fasolea și usturoiul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă roșiile, busuiocul, sarea și piperul. Acoperiți și fierbeți 5 minute mai mult.