Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fasole neagră a cuptorului olandez. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 176 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de oregano, ulei vegetal, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cârnați și fasole olandeză-tocană de cuptor, Cuptor-fasole neagră crocantă și Flautas de porumb, și Cotlete De Curcan Acoperite Cu Semințe De In Prăjite La Cuptor Cu Salsa De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea în cuptorul olandez; adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se încălzește până la fierbere. Se fierbe descoperit 2 minute.
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
4
Scurgeți și rezervați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
5
În același cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
7
Se amestecă ingredientele rămase.
8
Se încălzește până la fierbere. Se fierbe 2 minute. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți aproximativ 2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
9
Se toarnă cu grijă supa în blender. Acoperi; se amestecă până aproape neted.