Supă De Fasole Neagră Jamaicană

Supă De Fasole Neagră Jamaicană
Supa de fasole neagră jamaicană este o fără gluten supă. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 135 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 11. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapa verde, 6%-șuncă fără grăsimi, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Jamaican sunca si supa de fasole, Jamaican sunca si supa de fasole, și Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; așezați într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă până la 2 centimetri deasupra fasolei. Acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scurgeți fasolea; reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați 4 căni de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul la mediu și gătiți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați țelină și următoarele 3 ingrediente; gatiti 6 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
6
Adăugați amestecul de țelină, bulionul și următoarele 5 ingrediente la fasole; gătiți 20 de minute la foc mediu sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
7
Lăsați să stea 30 de minute înainte de servire. Supă de lingură în boluri individuale. Topiți fiecare porție cu smântână și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții11
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista