Supă de fasole neagră cu ardei iute Poblano prăjiți

Supă de fasole neagră cu ardei iute Poblano prăjiți
Ciorba de fasole neagră cu ardei iute Poblano prăjiți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 280 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ancho chile, semințe de dovleac, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Încercați Supă de fasole neagră cu ardei iute Poblano, Supă de fasole neagră cu ardei iute prăjiți și roșii, și Cartofi dulci + Tacos Chorizo cu Salsan de fasole neagră și cremă de avocado Poblano prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Fierbeți ardeii iute poblano pe o foaie de copt căptușită cu folie, rotind ocazional,până la înnegrire, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PoblanoPiper Poblano
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
2
Transferați într-un vas, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se aburească15 minute. Se curăță, se însămânțează și se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Între timp, prăjiți semințele într-un grătar mic uscat la foc mediu-mare, aruncândocazional, până devin aurii, aproximativ 5 minute;transferați pe o farfurie. Prăjiți ardeiul pasilla în aceeași tigaie până se întunecă ușor și flexibil, aproximativ 1 minut; se transferă în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați ceapa și usturoiulși gătiți, amestecând ocazional, până când ceapaeste moale și se rumeneste, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Transferați într-un blender, adăugați roșii șipasilla chile și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Întoarceți amestecul de roșii în cratiță șigatiti la foc mediu-mare, amestecand des,pana se ingroasa, 6-8 minute. Se amestecă în bulion; sezoncu sare. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până când supa se îngroașă ușor,10-15 minute. Se amestecă fasolea neagră șichillei poblano. Gatiti, amestecand ocazional, pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole NeagrăFasole Neagră
Ardei IuteArdei Iute
TomateTomate
BulionBulion
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Serviți supa acoperită cu queso fresco și semințe de dovleac și cu pene de var de-a lungul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
VarVar
SupăSupă
9
Faceți înainte: supa poate fi făcută cu 2 zileînainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
10
Per porție: 200 de calorii, 7 g grăsime, 10 g fibre
11
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista