Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fasole macaroane. Această rețetă servește 9 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 138 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de macaroane de cot, suc de lămâie, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Fasole Macaroane, Salată De Macaroane Cu Trei Fasole, și Carpa cu carnati si fasole nr. 6 pe macaroane cu Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul, sucul de roșii, macaroanele, morcovii și usturoiul la fiert. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute sau până când morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Cheddar Degresat Ras
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se amestecă dovleceii, fasolea, sarea și piperul condimentate; se fierbe timp de 10 minute sau până când macaroanele și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Cheddar Degresat Ras
Cuțit De Toaletă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și sucul de lămâie.