Supă de Fasole Legume

Supă de Fasole Legume
Supa de legume cu fasole necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 276 de calorii, 13 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal foarte prietenos cu bugetul. Este perfect pentru toamna. Mergeți la magazin și luați frunze de dafin, fasole de nord minunată, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supa de fasole albă toscană cu broccoli Rabe – o răsucire complet diferită a supei de legume, Supa de fasole albă toscană cu rabe de broccoli – o răsucire complet diferită a supei de legume și supa de fasole de legume.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă, combinați primele 13 ingrediente. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate27
Revista