Supă De Fasole Albă De Rozmarin

Supă De Fasole Albă De Rozmarin
Supa de fasole albă de rozmarin este o fără gluten, fără lactate și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de fasole albă cu Pastan și ulei de rozmarin, Supă de fasole albă toscană cu ulei de măsline și rozmarin, și Supă consistentă de fasole albă și spanac cu rozmarin și usturoi (Vegan).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, acoperiți fasolea cu apă cu cel puțin 1 inch și lăsați-le la frigider timp de 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scurgere.
3
Într-un vas mare la foc mic până la mediu, sotează ceapa cu uleiul de măsline până când ceapa este translucidă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Adăugați fasolea albă scursă, rozmarinul, bulionul de pui și frunza de dafin. Acoperiți, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 30 până la 40 de minute, până când fasolea este foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fasole AlbăFasole Albă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6
Scoateți ramura de rozmarin și frunza de dafin. Treceți supa prin cea mai grosieră lamă a unei fabrici de alimente sau puneți-o în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel și pulsați până când este curățată grosier. Întoarceți supa în oală pentru a reîncălzi și adăugați sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista