Supă De Fasole Albă De Rozmarin

Supă De Fasole Albă De Rozmarin
Supa de fasole albă de rozmarin este o fără gluten, fără lactate și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de fasole albă cu Pastan și ulei de rozmarin, Supă de fasole albă toscană cu ulei de măsline și rozmarin, și Supă consistentă de fasole albă și spanac cu rozmarin și usturoi (Vegan).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, acoperiți fasolea cu apă cu cel puțin 1 inch și lăsați-le la frigider timp de 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgere.
3
Într-un vas mare la foc mic până la mediu, sotează ceapa cu uleiul de măsline până când ceapa este translucidă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați fasolea albă scursă, rozmarinul, bulionul de pui și frunza de dafin. Acoperiți, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 30 până la 40 de minute, până când fasolea este foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fasole AlbăFasole Albă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6
Scoateți ramura de rozmarin și frunza de dafin. Treceți supa prin cea mai grosieră lamă a unei fabrici de alimente sau puneți-o în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel și pulsați până când este curățată grosier. Întoarceți supa în oală pentru a reîncălzi și adăugați sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista