Supă De Fasole Albă De Rozmarin

Supa de fasole albă de rozmarin este o fără gluten, fără lactate și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de fasole albă cu Pastan și ulei de rozmarin, Supă de fasole albă toscană cu ulei de măsline și rozmarin, și Supă consistentă de fasole albă și spanac cu rozmarin și usturoi (Vegan).
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, acoperiți fasolea cu apă cu cel puțin 1 inch și lăsați-le la frigider timp de 6 ore sau peste noapte.
Într-un vas mare la foc mic până la mediu, sotează ceapa cu uleiul de măsline până când ceapa este translucidă, 10 până la 15 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic încă 3 minute.
Adăugați fasolea albă scursă, rozmarinul, bulionul de pui și frunza de dafin. Acoperiți, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 30 până la 40 de minute, până când fasolea este foarte moale.
Scoateți ramura de rozmarin și frunza de dafin. Treceți supa prin cea mai grosieră lamă a unei fabrici de alimente sau puneți-o în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel și pulsați până când este curățată grosier. Întoarceți supa în oală pentru a reîncălzi și adăugați sare și piper, după gust.