Supă De Fasole Albă De Rozmarin

Supă De Fasole Albă De Rozmarin
Supa de fasole albă de rozmarin este o fără gluten, fără lactate și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de fasole albă cu Pastan și ulei de rozmarin, Supă de fasole albă toscană cu ulei de măsline și rozmarin, și Supă consistentă de fasole albă și spanac cu rozmarin și usturoi (Vegan).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, acoperiți fasolea cu apă cu cel puțin 1 inch și lăsați-le la frigider timp de 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Scurgere.
3
Într-un vas mare la foc mic până la mediu, sotează ceapa cu uleiul de măsline până când ceapa este translucidă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați fasolea albă scursă, rozmarinul, bulionul de pui și frunza de dafin. Acoperiți, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 30 până la 40 de minute, până când fasolea este foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fasole AlbăFasole Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
6
Scoateți ramura de rozmarin și frunza de dafin. Treceți supa prin cea mai grosieră lamă a unei fabrici de alimente sau puneți-o în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel și pulsați până când este curățată grosier. Întoarceți supa în oală pentru a reîncălzi și adăugați sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați CuburiCârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista