Supă de dovlecei și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați dovleceii și supa de mere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de piper, unt, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Supă de dovlecei și mere, Supă De Mere De Dovleac, și Supă De Dovlecei Și Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Se adauga ceapa; saut 3 minute.
Adăugați usturoiul și mărul; gatiti, amestecand continuu, 1 minut.
Adăugați squash și următoarele 4 ingrediente; se amestecă 30 de secunde sau până se combină bine.
Adăugați bulion și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 20 de minute sau până când dovleceii și legumele sunt fragede.
Puneți jumătate din amestecul de dovlecei în blender cu 1/4 cană de lapte evaporat.
Scoateți centrul capacului blenderului (pentru a lăsa aburul să scape); capac securizat.
Așezați prosopul curat peste deschidere pentru a evita stropirile; amestecați până se omogenizează.
Se toarnă în castron. Repetați cu dovleceii rămași și laptele evaporat.
Lingură 1/2 cană supă în castron mic sau mini dovleac. Rotiți în 3/4 linguriță crme frache, dacă doriți.