Supă De Dovleac Prăjită

Supă De Dovleac Prăjită
Supa de dovleac prăjită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 213 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Dovleac Prăjită, Supă De Dovleac Prăjită, și Supă De Dovleac Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați bucățile de dovlecei tăiate cu fața în sus pe foaia de copt. Topiți 1 lingură de unt și periați-l pe toate peste blaturile și interiorul jumătăților de dovlecei (alternativ, îl puteți freca uniform cu degetele). Condimentează generos cu sare și piper. Prăjiți până când cuțitul este fraged, aproximativ 50 de minute până la 1 oră.Între timp, curățați, miez și tăiați mărul în zaruri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Suc De FructeSuc De Fructe
MărMăr
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
3
Tăiați ceapa în zaruri medii. Topiți lingura rămasă de unt într-o cratiță mare sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați mărul, ceapa și salvia, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MărMăr
CeapăCeapă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.Când dovlecelul este gata, așezați foaia de copt pe o grătar până când dovlecelul este suficient de rece pentru a fi manevrat. Folosind o lingură mare, scoateți carnea în cratiță cu merele și ceapa saut; aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
CeapăCeapă
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
6
Adăugați bulionul, apa și sarea și piperul măsurate, amestecați pentru a combina și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional și rupând orice bucăți mari de dovlecei, până când aromele se amestecă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De FructeSuc De Fructe
BulionBulion
ApăApă
7
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați crema.Folosind un blender, purificați supa în loturi până se omogenizează, îndepărtând capacul mic (capacul de turnare) de pe capacul blenderului și acoperind spațiul cu un prosop de bucătărie (acest lucru permite evacuarea aburului și împiedică capacul blenderului să se desprindă). Alternativ, utilizați un blender de imersie. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CremăCremă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
8
Se servește garnisit cu semințele de dovleac, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista