Supă De Dovleac Prăjită
Supa de dovleac prăjită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 213 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Dovleac Prăjită, Supă De Dovleac Prăjită, și Supă De Dovleac Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Așezați bucățile de dovlecei tăiate cu fața în sus pe foaia de copt. Topiți 1 lingură de unt și periați-l pe toate peste blaturile și interiorul jumătăților de dovlecei (alternativ, îl puteți freca uniform cu degetele). Condimentează generos cu sare și piper. Prăjiți până când cuțitul este fraged, aproximativ 50 de minute până la 1 oră.Între timp, curățați, miez și tăiați mărul în zaruri medii.
Tăiați ceapa în zaruri medii. Topiți lingura rămasă de unt într-o cratiță mare sau cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați mărul, ceapa și salvia, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.Când dovlecelul este gata, așezați foaia de copt pe o grătar până când dovlecelul este suficient de rece pentru a fi manevrat. Folosind o lingură mare, scoateți carnea în cratiță cu merele și ceapa saut; aruncați piei.
Adăugați bulionul, apa și sarea și piperul măsurate, amestecați pentru a combina și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional și rupând orice bucăți mari de dovlecei, până când aromele se amestecă, aproximativ 15 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați crema.Folosind un blender, purificați supa în loturi până se omogenizează, îndepărtând capacul mic (capacul de turnare) de pe capacul blenderului și acoperind spațiul cu un prosop de bucătărie (acest lucru permite evacuarea aburului și împiedică capacul blenderului să se desprindă). Alternativ, utilizați un blender de imersie. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Se servește garnisit cu semințele de dovleac, dacă se folosește.