Supă De Dovleac Parfumată Cu Ceai

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, întreg 30 și vegan rețete pentru repertoriul dvs., supa de dovleac parfumată cu ceai ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8. O porție conține 76 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de mâncare și vin. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ulei de semințe de dovleac prăjite, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Orez parfumat în dovleac copt, Supă De Castane Cu Parfum De Dafin, și Supă De Morcovi Cu Parfum De Portocale.
Instrucțiuni
Într-o caserolă mare din fontă emailată, acoperiți dovleacul cu bulionul și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până când dovleacul este fraged, aproximativ 35 de minute.
Într-o ceașcă, înmuiați ceaiul în apa clocotită timp de 5 minute. Se strecoară ceaiul.
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender și readuceți-o în caserolă.
Adăugați ceaiul și aduceți la foc mic. Condimentează supa cu sare și piper.
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați verdeața de scallion și gătiți la foc mare până se înmoaie, aproximativ 30 de secunde. Se condimentează cu sare.
Puneți supa în boluri mici și stropiți ușor cu ulei de semințe de dovleac.
Se ornează cu verdele de scallion și se servește.