Supă De Dovleac Parfumată Cu Ceai

Supă De Dovleac Parfumată Cu Ceai
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, întreg 30 și vegan rețete pentru repertoriul dvs., supa de dovleac parfumată cu ceai ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8. O porție conține 76 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de mâncare și vin. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ulei de semințe de dovleac prăjite, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Orez parfumat în dovleac copt, Supă De Castane Cu Parfum De Dafin, și Supă De Morcovi Cu Parfum De Portocale.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, acoperiți dovleacul cu bulionul și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până când dovleacul este fraged, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Într-o ceașcă, înmuiați ceaiul în apa clocotită timp de 5 minute. Se strecoară ceaiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
CeaiCeai
3
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender și readuceți-o în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ceaiul și aduceți la foc mic. Condimentează supa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
CeaiCeai
5
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați verdeața de scallion și gătiți la foc mare până se înmoaie, aproximativ 30 de secunde. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
7
Puneți supa în boluri mici și stropiți ușor cu ulei de semințe de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Semințe De DovleacUlei De Semințe De Dovleac
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
8
Se ornează cu verdele de scallion și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista